Ännu en hemma dag

Pappa har tagit med sig sin bärbara dator till jobbet idag, så det blir inte så mycket bilder just nu.. Aja, idag har jag myst med min lille hund, suttit och spelat spel och bara tagit det lugnt. Ska snart tvätta lite kläder och sen äta lite mera glass. Kanske kolla lite på svampbob sen, bara för att det är så himla bäst. Lite som vanligt alltså ;)


Middag

 
Mår rätt så bra, ja bortsett från min envisa förkylning. Har just ätit en jätte god middag med pappa och nu sitter vi och kollar på fotboll. Är inte ett jätte fan av fotboll precis, men det är mysigt att sitta och kolla ändå. Imorgon ska jag försöka vara ute lite mera, och kanske ta en kort promenad så att jag inte sitter inne hela tiden. Kan ju lika gärna passa på och köpa lite Ben & Jerrys om jag ändå ska gå ut imorgon haha ;D
 

Snöland

 
God morgon! Eller ja, god förmiddag för er. Själv har jag nyss vaknat efter att inte ha sovit så bra inatt. Alltid lika skönt att sova länge i alla fall. Jag kan fortfarande inte prata, och har fått jätte ont i min hals, vilket inte är bra, för jag hade tänkt gymma idag! :( Men man får inte träna om man är förkyld säger alltid min mamma haha.
 
Jag ska snart äta brunch och sen ska jag nog bara sitta och mysa framför datorn. Ska man gå ut lite också? Är typ snöstorm ute, men lite luft måste man ju få! Kanske kan gå ut och fota lite mer vinterbilder.
 
Vad ska ni göra idag?
 

Top model Sverige Event

 
Åh det är så typsikt! Satt just och kollade på tv, när jag såg att reklamen för Top Model Sverige Event dök upp. Blev jätte sugen på att gå på det! Det skulle verkligen vara superkul att få smink tips, få håret stylat och snygga naglar. Kollade upp priset, och var påväg att boka när jag såg att man måste vara sexton år för att få gå på det :(
 
Typiskt min otur!

Soffmys

 
Hej allihoppa! Hur mår ni? Är så sjukt trött! Var på läkarbesök tidigare idag och kollade längd, vikt och blodtryck, och det gick jätte bra förutom att jag knappt kunde prata haha. Har tappat rösten helt nu, så sitter med halsduk och dricker te ur favorit koppen från England. Hoppas verkligen att rösten kommer tillbaka imorgon, för på onsdag har jag kör, och det vill jag inte missa!

Hemma från skolan

 
Jag mår hemskt idag. Har fått rinnsnuva, och feber så är hemma från skolan. Jag hatar verkligen att vara sjuk! Man missar alltid de roligaste sakerna som händer. Aja, ska försöka bli frisk med hjälp av lite Ben & Jerrys och Kalle Anka ;) Hoppas det funkar!
 
 
Hur mår ni dag?
 
 

Malin


Sara


Nicole


Brunch

 
Åh jag åt världens godaste brunch hemma hos min klasskompis Sara idag! Nygräddade våfflor med massor frukt och smält choklad! Var så himla gott och tog inte alls lång tid att förbereda! Bara att göra i ordning smeten till våfflorna, skära frukt och smälta chokladen! Sen har man en mättande och god brunch!

Nystart för bloggen!

Tråkig och ointressant? Inte nu lägre! Har bestämt mig för en hel nystart av bloggen. Färgglada bilder, tips och massor med nytt.
 
Jag är en glad tjej på femton år som är född i Stockholm. Hästar, musik, Melissa Horn, December månad, fotografering, färga håret, skratta och kompisar är några av mina många intressen. Jag rider på Tyresö ridskola där jag tar hand om en liten underbar shettlandsponny. Hon heter Misty och är min allra bästa vän ♥ Hat tagit hand om henne sen jag var tio år gammal och kommer aldrig sluta.
Har en liten hund på ett och ett halv år som heter Thor. En lustig liten bostonterrier med ibland för mycket energi!

RSS 2.0